Friday, January 9, 2009

Laknatlah Engkau Yahudi dan Israel

Wahai Saudara Islam Ku
Anak ini mencuba untuk menyelamatkan Ibunya yang dalam keadaan kritikal.

Bayangkan apa yang sedang dipesan oleh Ibunya sebelum dia menghembuskan nafas terakhir. Bagaimanakah perasaan anak ini dan apakah keadilan yang diharapkan akan membuka mata dunia? Pejamkan mata anda buat seketika serta bukakan hati sudah tentu kalau boleh anda ingin menjadi sesaorang yang akan bangun dan membela nasibnya.

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... .turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Lebanon, hancurkanlah rejim zionis..amin. ...">
(Lalu bacalah surah Al Fil/membayangkan kehancuran tentera Yahudi - dengan Izin Allah)

Surah al fil:


Lipat gandakan doa ini. Kirim kepada 7 orang rakan anda yang lain..
Maka 7 X 7 X 7 X 7 X 7 X 7 X 7 = 823453 orang akan berbuat berdoa,
kemudian 823453 X 7 = 5.8 juta orang...InsyaAllah akan ikut berdoa...

1 comment:

nora/ani said...

sama-samalah kita berdoa ramai-ramai, insyaallah akan dimakmulkan tuhan. Jadilah ia motivasi untuk kita mempertahankan maruah bangsa, negara dan tanah air kita supaya apa yang berlaku di sana tidak berulang di Malaysia ini. Oleh itu kita perlu bersatu padu menjunjung ikrar lagu "anak Kecil Main Api".Janganlah kita terlalu taksub dengan perbezaan politik hingga sanggup mencagarkan kedaulatan bangsa kita... melayu islam. lupakanlah perbezaan politik kita.